Het team van Faunest

Faunest bestaat uit een enthousiast team van diverse professionals, ieder uit een geheel eigen vakgebied. Wat bij eenieder in de basis zit is een duurzame manier van werken voor een natuur-herstellende wereld. Hier zijn we trots op.

 

Per projectfase ligt de leiding in handen van 1 van onze team members met de meeste ervaring op dat vakgebied. Zo kunnen we perfectie garanderen bij het bieden van deze totaal aanpak in mitigatie.

 

Alle voorzieningen worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd óf worden geleverd door één van onze betrouwbare leveranciers. Focuspunten van onze dienstverlening zijn snel schakelen, ontzorgen en korte levertijden. Dit horen we ook terug van onze opdrachtgevers als compliment en daar zijn we trots op.

Enkele kenmerken die wij in iedere collega terugvinden:

Jennifer de Jonge

Jennifer de Jonge

Oprichter, ontwerper

Ontwerper met een passie voor natuurlijke materialen volgens permacultuur principes.

 

Faunest is voor haar: Werken in de bebouwde omgeving, met natuurlijke materialen meewerken aan de groei van de biodiversiteit.

Jort

Jort de Bosch Kemper

Verbinder, adviseur

Ondernemer die graag werkt met enthousiaste professionals. Hij is een verbinder, zowel van mensen als van disciplines. 

 

Ziet Faunest als een logische koppeling tussen ecologische kennis en fysieke oplossingen die bijdragen aan een meer natuurinclusieve inrichting van de omgeving.

Martijn Meerleveld ecoloog

Martijn Meerleveld

Ecoloog

Martijn voert veel vleermuis-, huismus- en gierzwaluwonderzoek uit en houdt zich bezig met ecologische begeleiding.

 

Wanneer wij niet samenwerken met een ecologisch adviesbureau is Martijn onze expert op het gebied van gebouwbewonende dieren.

 

De rest van de tijd is Martijn werkzaam voor ecologisch adviesbureau Viridis.

Barry van Esbroek

Barry van Esbroek

Manusje van Alles

Door zijn opleiding als Industrieel Product Ontwerper, en veel verschillende werkervaring kan hij goed oplossingsgericht denken. 

Hiernaast is Barry ook dierenvriend en natuurliefhebber. Hierdoor is hij graag buiten. In rustigere seizoenen draagt hij bij aan productontwikkeling en productie.

Hugo Odnher

Hugo Odnher

Vliegende keep

Hugo is onze sidekick op locatie. Onze vliegende keep als het gaat om bouwen en realiseren.

Hij heeft  onder andere talloze evenementen georganiseerd en geproduceerd. En hij bezit  veel communicatie- en productietechnische vaardigheden

Faunest favicon

Julius

Handige Harry

Julius is onze handige Harry. Met zijn creatieve inslag komt hij bij het productieproces vaak goed van pas! Mede door zijn ervaring in de interieurbouw speelt hij soms ook een rol bij het ontwikkelen van onze kasten. Het produceren van onze maatwerkoplossingen zijn zijn oogappeltjes.

Faunest favicon

Jij?

Stagiair, productie, van alles

Faunest is altijd op zoek naar handige, creatieve mensen. Wil je meewerken aan dit groeiende bedrijf met de missie om meer biodiversiteit toe te voegen aan de gebouwde omgeving? Neem dan contact op!