ontwerpt
ontwikkelt
bouwt
en realiseert

Ontdek ons aanbod

Download catalogus


Bel direct: 06-48191419

Voor meer informatie, kennismaking en advies.

De mensen, het team.

Het team van Faunest bestaat uit een enthousiast team professionals met diverse achtergronden dat zich verbindt door de ambitie om een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de omgeving die is gericht op het herstellen, het behouden en de versterking van biodiversiteit.

De diversiteit van de achtergronden van de teamleden stelt ons in staat per project of projectfase de juiste kracht naar voren te schuiven.

Alle voorzieningen worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd óf worden geleverd door één van onze betrouwbare leveranciers. Focuspunten van onze dienstverlening zijn snel schakelen, ontzorgen en korte levertijden. Dit horen we ook terug van onze opdrachtgevers als compliment en daar zijn we trots op.

Jennifer de Jonge

Oprichter, ontwerper

Ontwerper met een passie voor natuurlijke materialen volgens permacultuur principes.

Ooit haar carrière begonnen in de architectuur, zich steeds verder ontwikkeld in conceptueel ontwerpen met gedrag en instinct als uitgangspunt.

Noemt zichzelf materialist in de meest pure zin van het woord. Ieder materiaal heeft zijn eigen karakter en vraagt een geheel eigen benadering.

Als architect voor de dieren van Faunest heeft ze het totaal plaatje gevonden waarin haar eigenschappen samenvallen.

Werken in de bebouwde omgeving, met zo natuurlijk mogelijke materialen, meewerken aan de groei van de biodiversiteit is wat mijn drijfveer is Faunest zo goed en sterk mogelijk op de kaart te zetten.

jort

Jort de Bosch Kemper

Oprichter

Ondernemer die graag werkt met enthousiaste professionals.

Voorheen betrokken bij duurzaamheidsadviseurs en daarna aan de slag gegaan met productontwerpers, sinds 2017 werkzaam als directeur van Ecologisch Adviesbureau Viridis waar hij dagelijks leiding geeft aan een team enthousiaste ecologen.

Noemt zich zelf een verbinder, zowel van mensen als van disciplines.

Ziet Faunest als een logische koppeling tussen ecologische kennis en fysieke oplossingen die bijdragen aan een meer natuurinclusieve inrichting van de omgeving.

Barry van Esbroek

Locatiemanager | ontwerper

Barry is onze man op locatie.
Al jarenlang kun je hem op verschillende locaties vinden bij verschillende evenementen, festivals, (op-)bouwprojecten of andere klussen.
Door zijn opleiding als Industrieel Product Ontwerper, en veel verschillende werkervaring kan hij goed oplossingsgericht denken. Hiernaast is Barry ook dierenvriend en natuurliefhebber. Hierdoor is hij graag buiten. In rustigere seizoenen draagt hij bij aan productontwikkeling en productie. Kortom, Barry is het manusje-van-alles van Faunest.

martijn

Martijn Meerleveld

Ecoloog

Martijn is de ecoloog van ons team.
Hij biedt ecologische begeleiding  en is expert in vleermuizen.
Het liefst is hij in de buitenlucht bezig met onderzoek.

Julius_Iannella_Faunest-Team

Julius Iannella

Productie manager

Julius is onze handige Harry. Met zijn creatieve inslag komt hij bij het productieproces vaak goed van pas!
Mede door zijn uitgebreide ervaring in de interieurbouw en afbouw speelt hij geregeld een rol bij het ontwikkelen van onze kasten. De uitdaging van het maatwerk past hem het best.

Hugo Odhner

De extra handen

Hugo is onze sidekick op locatie. Onze vliegende kiep als het gaat om bouwen en realiseren. Zijn achtergrond ligt in de Europese studies en evenementen, zelfs bij de rijksoverheid en journalistiek. Ondertussen heeft hij erg veel ervaring opgedaan met productie, innovatie en infrastructuur etc. Dat extra paar handen wat we overal kunnen inzetten en altijd meedenkt. 

Tekengebied 16

Stage of vrijwilligerswerk

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires en vrijwilligers, op allerlei werkgebieden. Van onderzoek tot bouwen en monteren.

Wil je je inzetten voor Faunest?
Neem dan contact met ons op.

Samenwerkingspartners

Faunest werkt samen met Timberman, Kien met Hout, Viridis ecologisch adviesbureau, Cluistra en Xylotrade.